Sami Välimäki ottaa JVG:n poikien pelin syyniin uusilla opetusvideoilla – ”Aloittelijan tunnistaa aina yhdestä ja samasta virheestä” - Urheilu - Nokian Uutiset

Sami Välimäki ottaa JVG:n poikien pelin syyniin uusilla opetusvideoilla – ”Aloittelijan tunnistaa aina yhdestä ja samasta virheestä”

Sami Välimäki antaa uusilla opetusvideoilla golfiin liittyviä neuvoja ja niksejä JVG:n Jarelle ja VilleGallelle.

Sami Välimäki (keskellä) on tehnyt golfin opetusvideoita Youtubeen yhdessä JVG:n Jaren ja VilleGallen kanssa. ”Kun olin itse aloitteleva golfari, ei opetusvideoita ollut saatavilla läheskään samaan tapaan kuin nyt. Ja ne videot mitä silloin näin, tuntuivat aika kaukaisilta nuorelle suomalaispelaajalle”, Välimäki sanoo.

18.11. 19:00

Nokialta kotoisin oleva ammattigolffari Sami Välimäki on lyönyt hynttyyt yhteen lukuisia musiikkialan palkintoja kahmineesta JVG:stä tuttujen Jaren ja VilleGallen kanssa.

Ikuinen vappu -hitillään lopullisesti musiikkikansan villinnyt JVG nappasi viime vuoden Emma-gaalasta palkinnot vuoden biisistä, vuoden pop-albumista ja vuoden striimatuimmasta biisistä. Kaksikko palkittiin myös vuoden yhtyeenä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos