BC Nokia vapautti kaksi amerikkalaispelaajaa - Urheilu - Nokian Uutiset

BC Nokia vapauttaakin vain yhden amerikkalaispelaajan – Kaikkien pelaajien ja valmentajien palkkioita joudutaan laskemaan

Khaliq Spicerin sopimus BC Nokiassa on purettu tältä kaudelta.­

13.1. 9:28

BC Nokian manager Marko Pirhonen sai varhain keskiviikkoaamuna neuvottelut maaliin saakka koko joukkueen osalta. Aiemmin oli kerrottu, että Wesley Washpunin ja Khaliq Spicerin sopimukset olisi purettu, mutta tilanne muuttui yön aikana.

– Kovaa neuvottelua kävin ja tässä on lopputulos. Neuvottelut kaikkien osapuolten kanssa, pelaajien ja valmentajien, on nyt saatu päätökseen. Vahvistuksista Washpun, Jeffrey Garrett jr ja Daeshon Francis jatkavat joukkueessa ja pelaavat illalla Joensuussa. Khaliq Spicerin sopimus purettiin, toteaa neuvotteluista Pirhonen.

Valmennusta ja pelaajia koskivat palkkaneuvottelut, joista Pirhonen on vaitonainen.

– Kyllä kaikkia se koskee, mutta prosenteista en kerro. Jotain oli tehtävä, kun emme saa katsojatuloja, joka on aika iso osa budjettiamme.

Francisin sopimus kattaa loppukauden. Washpun ja Garrett ovat vapaita siirtymään uusiin joukkueisiin siihen asti, kun siirtoraja umpeutuu helmikuun lopussa, jatkoi Pirhonen.

Jos tuo kaksikko ei löydä uutta seuraa helmikuun loppuun mennessä, jatkavat he Näätä-laumassa.

Edit. 13.1. kello 12.52. Juttua on päivitetty uusilla tiedoilla. Aikaisemman tiedon mukaan sekä Wesley Washpunin että Khaliq Spicerin sopimukset olisi purettu, mutta tästä poiketen Wesley Washpun jatkaa BC Nokiassa.

Lue lisää: Korihaille kauden avausvoitto BC Nokian kustannuksella – Gibson: ”Saimme tasan tarkkaan sen, mitä ansaitsimme eli potkun takamukseen”

Lue lisää: BC Nokian miehet pääsevät yli 40 päivän jälkeen tositoimiin loppiaisena

Luitko jo nämä?

Mainokset