FC Nokian naisille voitto Pato:sta - Urheilu - Nokian Uutiset

FC:n naiset voittoon, vaikka maalivahti ajettiin ulos: ”Hyvä peli taistelevalta joukkueelta”

Maria Tetri iski kaksi maalia FC Nokian sinipaidoille joukkueen noustessa 4-2 kotivoittoon Patoa vastaan.­

5.5.2019 17:02 | Päivitetty 5.5.2019 17:02

FC Nokian naiset nousivat toisella puoliajalla voittoon vajaallakin miehistöllä Menkalassa pelatussa Kolmosen ottelussa Patoa (Tervakoski) vastaan. Voitto jäi kotiin maalein 4-2 (1-2).

Ensimmäisellä puoliajalla vieraat olivat hiukan onnekkaampia maalien teossa. He onnistuivat kahdesti. Kotijoukkueen ainokaisen teki 1-1:een Maria Tetri.

Toista puoliaikaa pelattiin kolmisen minuuttia, kun kotijoukkue sai tasoituksen aikaiseksi. Tuon maalin viimeisteli Ella Lehtonen.

Mustia pilviä tuli kotijoukkueen taivaalle sakean lumisateen ja maalivahdin ulosajon myötä. FC Nokian maalivahti Emmi Kortesmaa tuli palloa vastaan yli rangaistusalueen ja yllättävä laukaus suuntautui hänen syliinsä. Siinä tuli käsin torjuttua palloa ja punainen kortti 50. minuutilla. Eli kotijoukkue joutui pelaamaan 40 minuuttia yhden pelaajan alivoimalla.

–  Siinä tuli Emmille virhearviointi. Hän ei huomannut, että oli alueen ulkopuolella. Joukkue sisuuntui tuosta ulosajosta ja aloitti valtavan painostuksen. Se tuottikin kaksi maalia ja kolme pistettä. Hyvä peli taistelevalta joukkueelta, toteaa joukkueenjohtaja Kimmo Sulonen.

Ottelun voittomaali syntyi 81.minuutilla Lotta Hautamäen toimesta. Lopullisen niitin teki 85.minuutilla Maria Tetri.

FC Nokian naisten seuraava ottelu on parin viikon päästä Paraisilla PIF:ä vastaan.

Luitko jo nämä?

Mainokset