Jännittävät välierät käynnistyvät huomenna – Pyry taistelee Kooveen kanssa paikasta Mestis-karsintaan - Urheilu - Nokian Uutiset

Jännittävät välierät käynnistyvät huomenna – Pyry taistelee Kooveen kanssa paikasta Mestis-karsintaan

Pyry ja Joni Lavonen tykitti Titaanit kumoon, jatkuuko sama vire välierissä?­

2.3.2018 8:00

Suomi-sarjan välierät käynnistyvät huomenna Nokialla ja Porvoossa. Pyryn vastustaja on paikalliskamppailussa Koovee ja Porvoossa välierät aloittavat Hunters–JHT. Sarjat pelataan paras viidestä systeemillä eli kolmella voitolla Mestis-karsintaan.

Välierien voittajista runkosarjassa paremmin sijoittunut on Suomi-sarjan mestari. Näin ollen runkosarjan voittanut Pyry on välierät voittaessaan myös Suomi-sarjan voittaja.

–Koovee on vaikea vastustaja ja otteluissa täytyy onnistua hyvin. Mitään nukahduksia ei sallita. Tilanne on aika mielenkiintoinen. Uskon, että nuorella joukkueella on halu näyttää kuinka korkealla tasolla peli on nyt. Kotipeleistä on otettava voitot ja vieraissa kamppaillaan myös voitoista, toteaa päävalmentaja Sami Karppinen.

Runkosarjassa joukkueiden keskinäiset pelit siten, että runkosarjassa Pyry voitti kotijäällään 8–2 ja Koovee Hakametsässä voittolaukauskisan jälkeen 4–3. Ylemmässä loppusarjassa Pyry voitti 3–2 ja hävisi 5–3 Hakametsässä.

–Askel on vielä pitkä Mestiksen karsintaan, mutta viikon päästä tiedetään sekin asia. Onneksi joukkue on lähes kokonaisuudessaan terve, joten saan iskukykyisen joukkueen lauantaina kotijäälle. Toivottavasti saamme ison kotiyleisön tueksemme.

Välierässä ensimmäinen Pyryn ja Kooveen ottelu lauantaina Nokian jäähallissa kello 17.00. Seuraava ottelu on ensi tiistaina Hakametsässä, kolmas ottelu torstaina Nokialla. Tarvittaessa vielä lauantaina Hakametsässä ja sunnuntaina Nokialla.

Mestis-karsinnassa pelataan sitten paras seitsemästä-systeemillä eli tarvitaan neljä voittoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset