Tekstiviesteissä tänään: ”Taas kysyttiin paperit Prismassa”

4.3. 6:00

Minulta kysyttiin taas paperit Prismassa. Ostin 180 eurolla ihan kaikkea kodin pakollista tavaraa ja ruokaa, ja perässä oli kaksi olutta. ”Saisinko nähdä henkilöllisyystodistuksen?” Kuka alle 18-vuotias ostaa mitään tuollaista suurperheläjää koira mukaan lukien? Kysyjä oli about 20, minä 40.

Liikennekulttuuria. Perjantaina 24.2. noin kello 15 olin lähdössä Löytiksen parkkipaikalta. Sain jarrutettua, kun sisäänajoaukosta tuli tumma "mönkkäri" reilusti vasenta puolta. Annoin lyhyen äänimerkin. Vaalean tytön huulilta oli selvästi luettavissa: Haista v...u. Nimim. Hartsa

Kiitos Nokian seurakunnalle Ukrainan sodan vuoksi järjestetystä muistohartaudesta! Oli mahtava osallistua ja tuli rauha vähän omaankin osaani. Tervetuloa Nokialle meidän uusi kirkkoherra. Nimim. Paras valinta.

Jossain luki että asumustuki remonttiin. Kyllä on aikakin, jos pitää paikkansa, että omistusasunnossa asuva, missä on tehty putki- ja julkisivuremontit, saavat asumistukea sen korotetun yhtiövastikkeen verran. Silloinhan valtio maksaa sitä asuntoa. Kysyn vaan, että onko oikein.

Nokia-yhtiön komea ja selkeä yli 50 vuotta käytössä ollut logo on vaihdettu pilkotuiksi kirjaimiksi. Mutta vasta nyt – yli 20 vuotta myöhässä itse yhtiön pilkkomisesta.

Maksaako kaupunki traktorikaivurikuskille palkan koneen käyttötuntien mukaan, vai miksi kone kävi koko kahvitunnin ajan Lehtosen leipomolla?

Sarkolassa susi kävi rappusilla ja autotalin oven takana, ei pääsyt sisään. Taidamme elää susirajalla.

Vastaan aikaisemmin kirjoittaneelle. Minulla myös kuivaa sisäkukat vähin erin lehtien reunasta alkaen. Tämä kuolema alkoi tänä talvena. Tällaista ei ole koskaan ennen Nokialla ollut. Kastelu on sama normaali. Kirjoittajaa toisetkin tästä.

KIRJOITA MEILLE Kirjoita viestin alkuun NU ASIA ja sen jälkeen viestisi. Lähetä viesti numeroon 17192. Viestin hinta on 0,85 euroa.

Luitko jo nämä?

Mainos