Tekstareissa tänään: Mitä seurakunta tarjoaa nuorille aikuisille ja keski-ikäisille?

15.2. 12:00

Nyt kun seurakunnassa taas keskustellaan tavoitteista, niin joko mahtuisi mukaan kaikkien osallistaminen. Lapsille on kerhoja, nuorille riparit ja eläkeläisille vaikka mitä puuhaa. Mitä on nuorille aikuisille, keski-ikäisille ja työssäkäyville? Jotain muutakin kuin suru- ja eroryhmää... Naisten sauna oli kiva, tosin jotain helpommin saavutettavaa keskustassa uusien tilojen valmistuttua saisi olla tarjolla, kiitos.

Nimimerkille Risukko nurin: Tiedätkö että tuo risukko on monilajinen pensasto, joka tarjoaa aina vuodenajan mukaan vaihtelevia näkymiä, lehtien puhkeamista, erilaisia kukintoja, syksyn värejä ja talven huurteita, hidastaa järveltä puhaltavien tuulien voimaa ja mikä tärkeintä, tarjoaa elinoloja monille pikkulinnuille -myös moniäänisen viserryskuoron kesäisin ympäristön iloksi. Eikä myöskään kannata halveksia sitä hyttysmäärää jonka yksikin pensaikossa pesivä pikkulintu kesän mittaan pyydystää! Nimim. Kunnia pensaikoille!

KIRJOITA MEILLE Kirjoita viestin alkuun NU ASIA ja sen jälkeen viestisi. Lähetä viesti numeroon 17192. Viestin hinta on 0,85 euroa.

Luitko jo nämä?

Mainos