Nokian kouluissa ei tehdä mitään toimia tartuntojen hillitsemiseksi, kirjoittaa koululaisten äiti mielipiteessään - Puheenvuoro - Nokian Uutiset

Nokian kouluissa ei tehdä mitään toimia tartuntojen hillitsemiseksi, kirjoittaa koululaisten äiti mielipiteessään

Laura Lehtinen kysyy mielipiteessään, ovatko Nokian koronatoimet asianmukaisella tasolla tällä hetkellä. Hän ihmettelee, mikä on kriteeri etäopetukseen siirtymiselle tartuntojen määrässä suhteessa oppilaiden määrään.

Nokialainen Laura Lehtinen kysyy mielipiteessään, tehdäänkö Nokian kouluissa riittävästi toimenpiteitä koronatartuntojen hillitsemiseksi.

16.12.2021 13:50

Ovatko Nokian koronatoimet asianmukaisella tasolla ja valtakunnallisten suositusten mukaisia? Nokian ilmaantuvuusluku on tällä hetkellä 1170, kun isolla Tampereella liikutaan yli puolta pienemmässä luvussa 447. Nokian Uutiset kertoi jutussaan (14.12.) testauksen ruuhkaantumisesta. Uutisen yhteydessä kerrotaan, että tartuntoja on erityisesti alakouluissa, mutta yhdelläkään koululla tartuntojen hillitsemiseksi ei tehdä mitään toimia. Vaikuttaa myös siltä, ettei karanteenienkaan suhteen noudateta THL suosituksia ja kouluun palataan kevyin perustein. Edes tartuntojen määrästä ei kerrota mitään. Vaikka koululaisten tartunnat useimmiten johtavat vain lieviin tautimuotoihin, ei koululaisista yksikään mene kotiin yksinään. Osaa heistä odottaa kotona vakavassa riskissä olevia omaisia.

Luitko jo nämä?

Mainos