Vasemmistoliiton budjettipuhe: ”Käsiparien riittävyys ja työntekijöiden hyvinvointi on taattava jokaisessa kaupungin työtehtävässä” - Puheenvuoro - Nokian Uutiset

Vasemmistoliiton budjettipuhe: ”Käsiparien riittävyys ja työntekijöiden hyvinvointi on taattava jokaisessa kaupungin työtehtävässä”

”Toivon, että jatkossakin pyrimme ennalta ehkäisemään ongelmia ja hoitamaan mieluummin syitä kuin seurauksia”, sanoo vasemmistoliiton valtuustoryhmän puheenjohtaja Teresa Kvick.

Teresa Kvick piti vasemmistoliiton ryhmäpuheenvuoron.

13.12.2021 12:03

Arvoisat valtuutetut, virkamiehet ja Nokian kuntalaiset,

vuosi 2021 on ollut poikkeuksellisen haastava yhä jatkuvan koronapandemian vuoksi. Olemme joutuneet kerta toisensa jälkeen muuttamaan vanhoja käytänteitä ja opettelemaan uusia tapoja toimia, niin työssä, vapaa-ajalla kuin muussa arkielämässä, juhlista puhumattakaan. Myös me kaupunginvaltuutetut olemme siirtyneet jälleen lähikokouksista etäyhteyksillä järjestettyihin, ja jokaisen turvallisuuden takia: hyvä näin. Nokian kaupunki on kuitenkin järjestänyt kuntalaisille mahdollisuuden seurata näitä valtuuston etäkokouksia, ja toivonkin että myös meneillään oleva talousarviokokous, vuoden tärkein, kiinnostaa nokialaisia ja kirvoittaa keskustelua.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos