Tekstareissa tänään: ”Kasvomaskin käyttö on edelleen suositeltavaa vaikka ei olekaan pakollinen”

27.10.2021 11:07

Kasvomaskin käyttö on edelleen suositeltavaa vaikka ei olekaan pakollinen. On harmillista, että etenkin palvelualojen henkilökunta luopuu maskista ensimmäisenä. Asiasta mainitessani eräässä kahvilassa, nuori myyjä totesi koppavasti "kaksi rokotetta on otettu". Vaikka ei välitä itsestään, tuossa ammatissa olisi fiksua välittää edes asiakkaista ja olla esimerkkinä. Kahvilassa oli tupa täysi ja jono ovelle asti. Hygieniasuositukset ovat edelleen voimassa ja siihen kuuluu riittävät turvavälit ja käsidesi. Kummastakaan ei ollut tietoakaan. Korona luvut ovat edelleen hälyttävän korkeat. Mielestäni nämä talkoot koskevat kaikkia. Nimimerkki Korona talkoolainen.

Kylläpä ekologisuus unohtui äkkiä Nokian edustajilta, kun Finnair suunnittelee lopettavansa saastuttavimmat lennot Tampereelta. Kenttä vallan pois järven toiselta puolelta meluamasta ja saastuttamasta, jolloin voidaan tulevaisuudessa nauttia rauhassa hyvällä mielellä rantojen Nokiasta biojätteitä lajitellessa. t. Erkki

Kirjoita meille

Kirjoita viestin alkuun sanat NU ASIA ja sen jälkeen viestisi. Lähetä viesti numeroon 17192. Jätä oma nimesi toimituksen tietoon ja kerro, haluatko tekstarisi julkaistavan nimellä vai nimettömänä. Viestin hinta on 0,85 euroa.

Luitko jo nämä?

Mainos