Luonnon ja asumisen sopusointu tulee säilyttää

Arvon ehdokkaat, muistattehan jatkossa asioita ajaessanne, että koti on muutakin kuin seinät ja katto.

Loppukiri on alkanut. Tai ei, oikeastaan matka on vasta edessä. Kuntavaaleihin on aikaa reilu viikko, minkä jälkeen kaupunkimme arjen sujuvuudesta ottaa kopin tuore edustajisto. Meidän valitsemamme.

On ollut äärimmäisen mielenkiintoista seurata esiin nousevia vaaliteemoja. Yllättävän moni ehdokas on korostanut reippaasti omiakin visioitaan konkreettisesti: edistetään niin venerampin kunnostusta kuin mopoilijoiden temppurataa. Visiot ovat hienoja, mutta kaupungissa on toki ensisijaisen tärkeää muistaa korostaa resurssien, rahan ja tilan, jakoa - sillä kohteita on paljon. Aina työ ei ole kivaa eikä tehtävä helppo.

Luonto ja asumiseen liittyvät kysymykset ovat monia lähellä. Nokia rakentuu nyt voimakkaasti ja toisaalta meillä on upeita luonnontilaisia retkeily- ja virkistysalueita, joiden arvon toivotaan säilyvän. Erityisesti luonnon monimuotoisuuden säilyttämisestä on syytä pitää kiinni - siinä meillä on erityinen paikkamme luontorikkaiden kaupunkien joukossa.

Luonto ei ole meille nokialaisille vain luontoa - se on toinen kotimme. Itse asiassa, koko kaupunkimme keuhkot. Kodin nimittäin tekevät myös maisemat ja rakentamaton tila, jossa katse pysähtyy ja hengitys rauhoittuu.

Toivottavasti kehitystä edistettäessä muistamme jatkossa myös koskemattomuuden arvon.

Ps. Älä unohda vaalikonettamme ehdokasta etsiessäsi. Löydät koneen osoitteesta nokianuutiset.fi/vaalikone

Luitko jo nämä?

Mainos