MainosMesimarjasi Oy

Perhemäinen työyhteisö lisää työhyvinvointia ja hoitajien arvostusta – ”Olemme työnantaja, joka mahdollistaa työn mukauttamisen kaikenlaisiin elämäntilanteisiin”

Mesimarjalla joustavuus ja työntekijöiden aito kuunteleminen ovat tärkeä lupaus työntekijöille. Yritys haluaakin uudistaa käsityksen hoitoalasta ja lisätä hoitajien arvostusta.

Tavoitteenamme on saada tyytyväisimmät työntekijät ja tyytyväisimmät asiakkaat, Oksanen (oik.) ja Vuolukka kertovat.


10.1. 11:20

Kotihoitoa ja tehostettua asumispalvelua tarjoavan Mesimarjan tarina alkoi, kun sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisestä innostuneet Lauri Oksanen ja Ville Vuolukka yhdistivät osaamisensa. Positiivista mainetta saanut Mesimarja tarjoaa palveluita myös Nokialla ja sen lähialueilla.

Uusia mesimarjalaisia kannustetaan mukaan uudentyyppisen toimintamallin avulla. Työ on joustavaa ja hoitajat saavat itse vaikuttaa siihen, missä ja milloin he työskentelevät.

”Olemme työnantaja, joka mahdollistaa työn mukauttamisen kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Mesimarjalla työntekijä pääsee itse rakentamaan oman työaikataulunsa. Meillä on useita eri toimipisteitä Nokian lähialueilla, mikä mahdollistaa myös liikkuvan työn eri yksiköissä”, Vuolukka kertoo.

Mesimarjan lupauksena on alusta asti ollut tarjota aidosti välittävää hoitoa asiakkaille, ja työhyvinvointia tukeva yhteisö työntekijöille.

Mesimarjalla korostetaan perhemäisyyttä ja hyvää työyhteisöä, jossa kaikki ovat samalla viivalla.

”Yleensä parhaat ideat toiminnan kehittämiseen tulevat työntekijöiltä. Meille on tärkeää, että Mesimarja-perheessämme kaikki tulevat tutuiksi toisilleen. Meillä on muun muassa kuukausittain virkistyspäiviä, joissa puhutaan kaikkea muuta kuin työasioita”, Oksanen kuvailee.

Hyvinvointiin panostaminen näkyy myös tuloksissa.

”Kysyimme työntekijöiltämme nimettömästi, kuinka todennäköisesti suosittelisit Mesimarjaa työpaikkana ystävällesi asteikolla 1–10. Saimme yleisarvosanaksi 9,83”, Oksanen sanoo ylpeänä.

Kotihoitoa, jota toivoisi omille vanhemmilleen

Hyvinvoiva hoitaja huolehtii ja hoitaa paremmin. Oksanen ja Vuolukka tietävät, että hoitajia pitää arvostaa. Hoitajat tekevät tärkeää työtä, ja heillä on oikeus saada se tuntea.

”Uskomme, että kun hoitaja viihtyy ja kokee, että hänen asiansa ovat hyvin, niin se näkyy hänen työssään aina asiakkaalle saakka ja asiakas saa parasta mahdollista palvelua. Meidän tehtävämme on mahdollistaa asiakkaillemme omassa kodissaan pärjääminen, ja joskus siinä on kysymys auttamisesta hyvinkin pienissä, mutta tärkeissä asioissa. Haluamme tarjota sellaista kotihoitoa, mitä toivoisi omalle äidille tai isälle”, Oksanen ja Vuolukka vakuuttavat.

Haluamme tarjota sellaista kotihoitoa, mitä toivoisi omalle äidille tai isälle

Nokialla ja sen lähialueilla haussa on hoitajia niin peruskotihoitoon kuin tehostettuun palveluasumiseen. Työpaikkoja on avoinna useita sekä vakituisesti että osa-aikaisesti, tai vaikkapa opiskelujen oheen.

”Etsimme positiivisen ja aktiivisen otteen omaavia hoitajia, jotka kaipaavat joustavaa ja perhemäistä työyhteisöä, jossa kaikkien ääni tulee kuulluksi!”

Katso, millaista Mesimarjalla on olla töissä:

Info

Mesimarjasi Oy

  • Mesimarjalla työskentelee tällä hetkellä noin 80 lähihoitajaa ja sairaanhoitajaa.

  • Avoimia työpaikkoja on tarjolla niin kotihoitoon kuin tehostettuun palveluasumiseen Nokialla, Tampereella, Pirkkalassa, Ylöjärvellä ja Vesilahdessa. Työhön voivat hakea niin lähihoitajat kuin hoitoalalla opiskelevat.

  • Soita ja varaa aika suoraan työhaastatteluun 045 854 3393.

Käy katsomassa virkistyspäivien tunnelmia:

Facebook: Mesimarja Kotihoidon kumppani

Instagram: @mesimarjasi

mesimarjasi.fi

Lue myös: