MainosLiittymätarjoukset.net

Näin löydät parhaat liittymätarjoukset netistä

Operaattorit vaihtavat liittymätarjouksiaan usein houkutellakseen mahdollisimman paljon asiakkaita kilpailijoilta. Liittymätarjouksia on saatavilla myös netissä, mutta kaikki tarjoukset eivät aina näy suoraan operaattorin sivuille siirryttäessä.


Tilanne on monille tuttu: puhelinoperaattorit mainostavat liittymätarjouksia niin kauppakeskuksissa kuin omissa liikkeissään. Operaattorin nettisivuilta katsoessa listahintaiset liittymät kuitenkin ovat monesti kalliimpia kuin tarjoukset.

Operaattorit mainostavat joskus tarjouksia myös netissä, mutta jotkin tarjoukset voi silti olla piilotettuina. Puhelinoperaattorit tekevät ajoittain tarjouksia, jotka ovat saatavilla vain kumppaniverkoston sivustojen kautta; löydät tällaiset puhelinliittymät ja tarjoukset mm. Liittymätarjoukset.net -sivustolta. Sivuston kautta löydät tarjoushintaisia liittymiä, ja liittymän pääsee tilaamaan operaattorin sivustolta linkkien kautta.

Eri operaattorien liittymien vertailu on helppoa netissä

Erikoistarjousten lisäksi vertailusivustot myös auttavat vertailemaan eri operaattorien liittymiä keskenään. Sivuston vertailutaulukon avulla voit kätevästi katsoa samalla sivulla, mitä eri operaattorien liittymäpaketit sisältävät ja maksavat. Näin saat nopeasti kuvan siitä, mitä eroa liittymien välillä on, ilman hyppimistä erikseen eri operaattorien sivuille.

Uuden liittymän tilaaminen on yllättävän nopeaa

Löysitkö tarpeisiisi sopivan tarjouksen? Kannattaa toimia nopeasti, sillä monesti tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, ja tarjoukset voivat kadota tai muuttua yllättäen. Liittymän tilaamista ei myöskään kannata lykätä liiallisen vaivan vuoksi; uuden liittymän tilaamiseen kuluu aikaa vain muutama minuutti. Itse liittymän vaihtaminen on myös helppoa ja nopeaa – uusi sim-kortti toimitetaan kotiisi postitse, ja saat tekstiviestitse ennakkoilmoituksen liittymän vaihtumisen ajankohdasta.

Operaattorin vaihto voi tuoda yllättäviä säästöjä

Vaikka liittymätarjouksista ei nyt löytyisikään edullisempaa liittymävaihtoehtoa, voi liittymän vaihto olla kannattavaa myös toisen operaattorin samanhintaiseen vaihtoehtoon. Monesti tällä keinolla on nimittäin mahdollista saada nykyiseltä operaattorilta edullisempi liittymä.

Kun olet tilannut uuden liittymän, saat todennäköisesti yhteydenoton nykyiseltä operaattoriltasi. Tämä tarkoittaa useimmiten parempaa tarjousta nykyisestä liittymästäsi. Mikäli saat paremman tarjouksen, voit perua uuden liittymäsi vielä kuluttajasuojalain mukaisesti 14 vuorokauden sisällä. Yleensä tämäkin onnistuu todella vaivattomasti – todennäköisesti vanha operaattorisi tarjoutuu perumaan uuden liittymän.

Lue myös: