Koskenmäen koululaiset jatkavat lähiopetuksessa useista koronatartunnoista huolimatta, näin tartuntatautilääkäri kommentoi - Koronavirus - Nokian Uutiset

Koskenmäen koululaiset jatkavat lähiopetuksessa useista koronatartunnoista huolimatta – näin tartuntataudeista vastaava lääkäri kommentoi

Nokian Uutisten saamien tietojen mukaan Koskenmäen koulussa on ollut samassa ryhmässä useita koronatartuntoja, mutta kaupungin tartuntatautiyksikkö ei ole nähnyt etäopetukseen siirtymistä tarpeelliseksi.

Koskenmäen koulun tilannetta on arvioitu päivittäin sen jälkeen, kun tilanne on tullut Nokian tartuntatautiyksikön tietoon.

10.12.2021 15:06

Kysyimme Nokian kaupungin tartuntataudeista vastaavalta lääkäriltä, missä vaiheessa etäopetukseen siirtyminen tulee ajankohtaiseksi ja miten kouluissa tapahtuvista tartunnoista tiedotetaan.

Juli-Anna Linjamäki kertoo, että Koskenmäen koulun tilannetta on arvioitu päivittäin sen jälkeen, kun tilanne on tullut Nokian tartuntatautiyksikön tietoon. Toimenpiteitä on käyty läpi moniammatillisesti ja yhdessä Taysin infektioyksikön kanssa.

Luitko jo nämä?

Mainos