Kolmas koronarokotus: 60 vuotta täyttäneiden ja riskiryhmäläisten rokotukset alkavat viikon päästä - Koronavirus - Nokian Uutiset

Kolmas koronarokotus: 60 vuotta täyttäneiden ja riskiryhmäläisten rokotukset alkavat viikon päästä

Rokotukseen pääsee myös ilman ajanvarausta. Kolmas rokote voidaan antaa, kun toisesta rokotteesta on kulunut vähintään kuusi kuukautta.

Koronarokotuksia annetaan Nuijamiestentien rokotuspisteellä entisissä kirjaston väistötiloissa.

22.10. 15:40

THL:n suosituksen mukaisesti kolmannen koronarokotteen saavat Nokialla nyt myös kaikki 60 vuotta täyttäneet sekä lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat, tiedottaa Nokian kaupunki.

Kolmas rokote voidaan antaa, kun toisesta rokotteesta on kulunut vähintään kuusi kuukautta.

Kaupunki kannustaa kolmatta rokotetta hakevien tulemaan koronarokotukseen Nuijamiestentien rokotuspisteelle ilman ajanvarausta walk in -rokotuspäivinä.

Rokotuksia annetaan perjantaina 29. lokakuuta kello 9–15.30, sunnuntaina 31. lokakuuta kello 9–15, keskiviikkona 3. marraskuuta kello 9–15.30 ja torstaina 5. marraskuuta kello 9–15.30.

”Näille päiville olemme varanneet muita päiviä isomman rokotuskapasiteetin, ja siksi kannustamme kolmannen rokotteen saavia tulemaan rokotukseen ilman ajanvarausta näinä päivinä. Tarvittaessa kolmannen rokotteen voi tulla ottamaan myös muina walk in -rokotuspäivinämme tai varata ajan etukäteen”, vs. hoitotyön johtaja Heidi Leppänen kertoo kaupungin tiedotteessa.

Rokotusajan voi varata etukäteen netissä osoitteessa nokia.terveytesi.fi tai puhelimitse numerosta 03 5652 1108 tiistaisin kello 8–14.

Kolmas rokote voidaan antaa, kun toisesta rokotteesta on kulunut kuusi kuukautta. Rokotuspisteellä tarkistetaan, että toisesta rokotteesta on kulunut vähintään kuusi kuukautta. Rokotukset annetaan Pfizer-Biontechin tai Modernan rokotteilla saatavuuden mukaan.

Tähän mennessä kolmannen koronarokotteen ovat voineet Nokialla jo saada voimakkaasti immuunipuutteiset henkilöt sekä lyhyellä annosvälillä rokotetut eli muun muassa terveydenhuoltohenkilöstö ja hoivakotien asukkaat.

Luitko jo nämä?

Mainos