Menkalan päiväkodissa on todettu mahdollisia altistuksia koronavirukselle - Koronavirus - Nokian Uutiset

Menkalan päiväkodissa on todettu mahdollisia altistuksia koronavirukselle

Karanteeniin on asetettu vajaa 20 henkilöä.

Menkalan päiväkodissa on mahdollisesti altistuttu koronavirukselle.

2.8. 11:10

Kesäajan päivystävässä Menkalan päiväkodissa epäillään altistumisia koronavirukselle, tiedottaa Nokian kaupunki. Karanteeniin on asetettu vajaa 20 henkilöä. Muu päiväkodin toiminta jatkuu normaalisti. Päiväkoti tiedottaa asiasta lasten vanhempia.

– Koronavirustilanteen huononeminen kuormittaa nyt terveydenhuoltoa. Tapausmäärien nopean nousun vuoksi jäljitystyötä on paljon, ja samaan aikaan kesälomista ja koronarokotusten järjestämisestä johtuen työntekijäresurssia on normaalia vähemmän, Nokian tartuntataudeista vastaava lääkäri Raija Järvenpää kertoo kaupungin tiedotteessa.

Järvenpää muistuttaa edelleen voimassa olevista turvallisuusohjeista. Turvavälit on tarpeen muistaa, maskien käyttöä suositellaan yhä, samoin on oltava huolellinen käsihygienian kanssa ja jäätävä kotiin, jos oireita ilmenee. Koronatestiin on oireiden vuoksi hakeuduttava, vaikka henkilö olisikin jo rokotettu.

Epäiletkö koronavirustartuntaa?

Mikäli sinulla on koronaan viittaavia oireita, täytä sähköinen Omaolon koronaoirearviokysely tai ota yhteys puhelimitse Nokian kaupungin koronaviruksen hoidontarpeen arviointinumeroon 03 5652 1105. Numero palvelee nokialaisia arkisin kello 8–20 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä kello 9–20. Voit myös ottaa yhteyttä työterveyteesi.

Muina aikoina voit soittaa Taysin koronaneuvontanumeroon 03 311 65333, joka on avoinna ympäri vuorokauden.

Lue lisää: Koronatilanne on huolestuttava myös Nokialla – jäljitys kuormittaa nyt myös perusterveydenhuoltoa

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainokset