Kankaantaan ja Nokianvirran kouluissa sekä Pajakadun päiväkodissa mahdollisia altistumisia koronavirukselle – 120 henkilöä karanteeniin - Koronavirus - Nokian Uutiset

Kankaantaan ja Nokianvirran kouluissa sekä Pajakadun päiväkodissa mahdollisia altistumisia koronavirukselle – 120 henkilöä karanteeniin

Nokian kaupunki tiedotti sunnuntai-iltana uusista, mahdollisista altistumisista koronavirukselle.

Kankaantaan koulusta asetetaan noin 60 henkilöä karanteeniin mahdollisen koronavirukselle altistumisen vuoksi.

28.3. 19:22

Kankaantaan ja Nokianvirran kouluissa sekä Pajakadun päiväkodissa epäillään altistumisia koronavirukselle, tiedottaa Nokian kaupunki sunnuntai-iltana.

Karanteeniin asetetaan Kankaantaan koulusta noin 70 henkeä, Pajakadun päiväkodista noin 30 henkeä ja Nokianvirran koulusta noin 20 henkeä.

Terveysviranomaiset ovat olleet asianomaisiin yhteydessä. Kaikille huoltajille tiedotetaan tilanteesta Wilma- ja Päikky-viesteillä.

Toimi näin, jos epäilet koronatartuntaa

Mikäli sinulla on koronaan viittaavia oireita, täytä ensisijaisesti sähköinen Omaolon koronaoirearviokysely tai ota yhteys puhelimitse Nokian kaupungin koronaviruksen hoidontarpeen arviointinumeroon 03 5652 1105.

Numero palvelee nokialaisia arkisin kello 8–20 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä kello 9–20. Voit myös ottaa yhteyttä työterveyteesi.

Muina aikoina voit soittaa Tampereen yliopistollisen sairaalan koronaneuvontanumeroon 03 311 65333, joka on avoinna ympäri vuorokauden.

Edit. 29.3. kello 10.27. Korjattu karanteeniin eri paikoista asetettujen henkilöiden lukumääriä. Kokonaismäärä on edelleen noin 120 henkilöä.

Luitko jo nämä?

Mainokset