Näin kirjaudut Nokian Uutisten verkkoon ja sovellukseen

Saat Nokian Uutisten tilauksesta enemmän irti, kun otat käyttöön digipalvelumme. Nokian Uutisten verkkosivuilta ja sovelluksesta löydät aina uusimmat uutiset, parhaat live-lähetykset, mielenkiintoisimmat ilmiöt ja ihmiset.

Nokian Uutisten sovelluksessa pääset lukemaan kaikki tuoreimmat uutisemme. Tässä jutussa on ohjeet, kuinka sovellus ladataan.

20.2. 11:40

Nokian Uutisten tilaajana sinulle kuuluu kaikki journalismimme sekä nokianuutiset.fi:ssä että Nokian Uutisten uutissovelluksessa. Saat tähtijutut, livet ja näköislehdet käyttöösi, kun kirjaudut sisään.

Nokian Uutisten verkkopalveluun kirjaudutaan Sanoma-tilillä. Sanoma-tilillä voit kirjautua sisään kaikkiin Sanoman verkkopalveluihin sekä muokata niiden tilauksia ja vaihtaa vaikkapa osoitetietosi.

Tilin käyttäjätunnus on sähköpostiosoite, joka on liitetty Nokian Uutisten tilaukseen. Olet saanut kyseiseen sähköpostiosoitteeseen postia Nokian Uutisten asiakaspalvelulta.

Aloita kirjautuminen painamalla nokianuutiset.fi-sivuston oikeassa yläreunassa olevaa Kirjaudu-kuvaketta. Voit myös mennä suoraan osoitteeseen nokianuutiset.fi/kirjaudu. Nokian Uutisten uutissovelluksessa kirjautuminen löytyy, kun painat oikean alareunan Lisää-kuvaketta. Seuraa kirjautumisikkunassa näkyviä ohjeita.

Jos tähtijutut eivät avaudu

Jos olet kirjautunut, mutta et silti pysty lukemaan tilaajalle tarkoitettuja tähtijuttuja tai näköislehteä, tarkasta, että olet kirjautunut oikealla sähköpostiosoitteella. Kirjaudu ulos ja sitten uudestaan sisään oikealla sähköpostiosoitteella.

On myös mahdollista, että tilausta ei ole yhdistetty Sanoma-tiliisi. Yhdistät Nokian Uutisten tilauksesi Sanoma-tiliin osoitteessa oma.sanoma.fi/tilaukset. Klikkaa Yhdistä tilaus -otsikkoa ja etsi Tuotteen nimi -alasvetovalikosta Nokian Uutiset. Täytä lomakkeeseen nimesi, asiakasnumerosi ja postinumerosi ja paina Hae tilaus -painiketta. Asiakasnumerosi löydät laskusta.

Jos sinulla ei ole Sanoma-tiliä, klikkaa kirjautumisnäkymässä linkkiä Luo Sanoma-tili. Täytä omat tietosi linkistä avautuvalle lomakkeelle ja hyväksy ehdot. Vahvista Sanoma-tilisi sähköpostiisi tulleen linkin kautta ja yhdistä tilauksesi Sanoma-tiliisi yllä olevan ohjeen mukaan. Kirjaudu sisään ja nauti!

Ota sovellus käyttöön

Lataamalla Nokian Uutisten sovelluksen saat eniten irti digitaalisista palveluista. Sovelluksen uutisilmoitusten avulla tiedät, mitä Pirkanmaalla ja maailmalla tapahtuu juuri nyt.

Jos sinulla ei ole vielä sovellusta, voit ladata sen Play-kaupasta (Android-laitteet) tai Appstoresta (Iphonet ja Ipadit) hakusanalla ”Nokian Uutiset”.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos