Tällaista tekemistä on tarjolla Nokialla vappuna: Juhlapuheita, myyjäisiä, pellejä, ipanadisco ja peräkonttikirppis

Puolueista vasemmistoliitto, kokoomus ja sdp järjestävät kukin oman vappujuhlansa vappupäivänä. Kokosimme tähän juttuun viikonlopun ja vappupäivän tapahtumia Nokialla.

Nokian työväen mieskuoro esiintyy vappupäivänä Nokian demareiden vappujuhlassa, jota vietetään kello 13 alkaen Pirkkalaistorilla.

| Päivitetty

28.4. kello 10 Nokian seurakunnan hyvänmielen wappukahvila kaikenikäisille Kulmakivessä. Myynnissä munkkeja ja simaa.

28.4. kello 17.30–20 Viholan koululla Vappudisko kaikille 1.–6.-luokkalaisille. Sisäänpääsy 2 euroa, huoltajat maksutta. Ohjelmassa muun muassa pukukilpailu, tanssikilpailu, limbokilpailu ja arvontaa. Buffetissa herkkuja. Musiikista vastaa dj Jangler.

28.4. Aikuisten K-40 -disco Kerholassa, ovet kello 20. Kasari-, ysäri- ja discohitteihin sukeltavat DJ Bege ja DJ Juissi.

29.4. kello 10–14 Vappurieha K-Supermarket Löytiksellä. Muun muassa peräkonttikirppis ja makkaraa 500 ensimmäiselle. Eetu-Pelle on paikalla ilahduttamassa lapsia.

29.4. Vappumyyjäiset. Nokian Kehitysvammaisten Tuki Hempankaaren edessä. Vapuksi simaa ja tuoreet munkit. Myyntiä kello 12 alkaen niin kauan kuin tuotteita riittää.

29.4. kello 9–14 Kataja Kahvila-Konditorian vappukekkerit. Lapsille ilmaisia ilmapalloja. Kello 10–14 paikalla on klovnikaksikko Patu ja Ljubova. Paikalta voi ostaa munkkeja ja simaa. Sima myydään laseittain tai omaan pulloon mukaan. Saatavilla myös gluteenittomia ja vegaanisia munkkeja.

29.4. Metalliyhtye Battle Beast esiintyy Kerholassa, ovet kello 19.

30.4. Tuula ja Soili myyvät vappumunkkeja ja simaa vappuaattona Pirkkalaistorilla alkaen kello 11 niin kauan kuin myytävää riittää.

1.5. Nokian vasemmiston perinteistä vapunpäivää vietetään Poutunpuistossa kello 11. Luvassa on musiikkia, puheita, laulua. Eduskuntavaalikahvit kiitokseksi äänestäjille.

1.5. Nokian kokoomus ry:n sinivalkoinen vappu Virta-kirjaston edustalla kello 12. Tarjolla simaa ja munkkeja. Puheen pitää kokoomuksen kansanedustaja Aleksi Jäntti.

1.5. kello 13 Nokian demareiden vappujuhla Pirkkalaistorilla. Tervehdyssanat Arja Laitinen, juhlapuhe kansanedustaja Marko Asell, juonto Riikka Puntalo. Musiikista vastaavat puhallinyhtye Oktaavi ja Nokian Työväen Mieskuoro. Munkkikahvitarjoilu 200:lle ensimmäiselle kello 12.30 alkaen.

1.5. kello 12–16 Art Cafe Somma Pop up, Ossi Somman veistospuisto & Ateljeetalo. Taidetta, kirppis, kahvila, hengailua.

1.5. MLL Siuron-Linnavuoren yhdistys järjestää Ipana-Discon vapputunnelmassa alle kouluikäisille lapsille vanhempien seurassa, Pentintie 4 kello 17.30–19. Ohjelmassa discoilua, naamiaiset, askartelunurkkaus, ongintaa, ilmapallotaiteilija ja puffetin herkut.

Puuttuuko listalta jotain? Lähetä tapahtumavinkkisi osoitteeseen toimitus.nokianuutiset@sanoma.fi.

Edit: Lisätty vappuaaton menovinkki. Tuula ja Soili myyvät munkkeja ja simaa Pirkkalaistorilla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos