Nokialaisen Eeva Talvikallion pakastin on täynnä ruokaa, joka on maksanut tasan nolla euroa – Dyykkaamalla tehdyistä löydöistä pääsee nauttimaan myös lähipiiri

Eeva Talvikallio on dyykannut eli kerännyt syömäkelpoista ruokaa roskiksista jo yli kymmenen vuotta. Se on hänelle paitsi tapa säästää, myös keino tehdä osuutensa planeettamme hyväksi.

”Muistathan pliis sitten kirjoittaa, että annan näitä muillekin?” Eeva Talvikallio varmistaa. Esillä on viimeisimpien roskisretkien saalista, josta osan Talvikallio lahjoittaa aina naapureille ja ystäville.

Kolmen jätepisteen jälkeen meillä on iltapalan ainekset ja enemmänkin. Muovikassissa on ainakin leipää, piimää ja ranskankermaa, tulppaanejakin. Hintaa 0 euroa.

Onnistunut reissu, ja juuri siksi tässä jutussa ei paljasteta yhdenkään roskiksen sijaintia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos