Kolme kysymystä ehdokkaille – Perussuomalaisten Tuomo Isokangas: ”Jokaista on oikeasti rohkaistava löytämään paikkansa hyvässä maassamme”

Nokian Uutiset esittelee maaliskuun aikana nokialaiset eduskuntavaaliehdokkaat. Esittelyt julkaistaan satunnaisessa järjestyksessä.

Tuomo Isokangas on perussuomalaisten kansanedustajaehdokas Nokialta.

8.3. 10:00

Kevään eduskuntavaalien vaalipäivä on sunnuntai 2. huhtikuuta. Ennakkoon voi Suomessa äänestää 22.–28. maaliskuuta.

Nokialta eduskuntaan pyrkii 14 ehdokasta. Nokian Uutiset esitti heille samat kysymykset ja antoi vastaukselle maksimipituuden. Ehdokkaat vastasivat kysymyksiin sähköpostitse.

Ehdokkaiden esittelyt julkaistaan sekä verkossa että printissä satunnaisessa järjestyksessä. Vuorossa perussuomalaisten Tuomo Isokangas.

Mitkä ovat tärkeimmät teemat, joita haluaisit kansanedustajana edistää?

Jokainen suomalainen rakentamaan yhteistyöllä yhteiskuntaamme omalla panoksella. Jokaista on kannustettava, kuunneltava, oikeasti rohkaistava kasvatuksen, opiskelun, yrittämisen kautta löytämään paikkansa hyvässä maassamme. J. K. Paasikiven sanat ovat mitä ajankohtaisemmat. "Jokaisen maan, eritoten pienten, turvallisuus ja hyvinvointi on kiinni kunkin kansalaisen moraalista.”

Millainen hallituspohja olisi mielestäsi ihanteellinen?

Tulevaan enemmistöhallitukseen perussuomalaiset toivovat keskustaa, kristillisdemokraatteja, kokoomusta ja sosiaalidemokraatteja – tuossa järjestyksessä. Toki kaikilla puolueilla on kannatettavia tavoitteita, joista voi sopia.

Millaisella budjetilla teet kampanjaa?

Vaalibudjettiini sisältyy paikallisyhdistyksen tukea vaalimainontaan noin 1 000 euroa ja omaa rahoitusta noin 500 euroa.

Kuka?

Tuomo Isokangas, ps

Ikä: 48

Koulutus: Sairaanhoitaja. Opiskellut myös puusepänalan artesaaniksi ja laillistetuksi hierojaksi.

Työtausta: Sairaanhoitajana vuodesta 2001.

Perhe: Avioliitossa. Odotamme perheeseemme kolmatta lasta.

Harrastukset: Vapaa-ajalla nautin erilaisista luontoharrastuksista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos