Kesäinen torikahvila palaa Nokialle, kunhan sopiva yrittäjä löytyy – Toimintaa voisi harjoittaa myös ympärivuotisesti

Kahvilaa Pirkkalaistorilla ei ole pariin vuoteen ollut, vaikka sitä on toivottu kovasti.

24.2. 16:00

Nokian kaupunki etsii Pirkkalaistorin kioskikahvilalle yrittäjää. Kahvilaa ei ole torilla pariin vuoteen ollut, vaikka sitä on toivottu kovasti. Kaupunki rakennuttaa kesäksi kioskimökin kahvilatoimintaa varten. Mökki rakennetaan yhteistyössä Tampereen seudun ammattiopisto Tredun kanssa ja se valmistuu kesään mennessä. Sähkön sisältävä vuokrahinta mökille tulee olemaan 200 euroa kuukaudessa.

”Torikahvila on Pirkkalaistorin sydän”, kaupunki sanoo tiedotteessaan.

Kahvilasopimus kattaa aluksi kesän 2023 ja optiona on jatkaa sopimusta vuosille 2024 ja 2025.

Kahvilakioskin tulisi palvella yleisöä vähintään kesä–elokuussa säännöllisin, yhdessä elinkeinopalvelujen kanssa sovittavin aukioloajoin torin toiminnan luonteen mukaisesti. Yrittäjän on mahdollista halutessaan toimia myös ympärivuotisesti. Nokian kaupunki edellyttää valitulta yrittäjältä sitoutumista alueen toiminnan kehittämiseen sekä yhteistyöhön kaupungin kanssa.

Valintaperusteita kahvilan yrittäjälle ovat muun muassa kokemus kahvila- ja mahdollisesti myös pitopalveluiden toteutuksesta, nuorten työllistymisen edistäminen sekä yrittäjän kahvilatuotteiden valmistustapa, kausituotteet sekä yrittäjän omat erikoisuudet tarjottavissa tuotteissa.

Vapaamuotoisen hakemuksen voi jättää verkkolomakkeella 31. maaliskuuta kello 15 mennessä. Lisätietoja löydät Nokian kaupungin verkkosivuillaan julkaisemasta tiedotteesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos