Odotettu Nokian Vanhat talot -tapahtuma jälleen tänä kesänä – Viimeksi yli 7 000 vierailua

Koronapandemian vuoksi tapahtuma on järjestetty tähän mennessä vain kerran, kesällä 2019.

Branderin torppa on yksi tulevan kesän Nokian Vanhat talot -tapahtuman vierailukohteista.

24.2. 14:10

Asutko tai toimitko sinä, ystäväsi tai tuttavasi mielenkiintoisessa vanhassa talossa, jonka tarinan haluaisit jakaa myös muille? Nokian kaupunki järjestää jälleen supersuosituksi nousseen Nokian Vanhat talot -tapahtuman 10. kesäkuuta. Ensimmäisen ja tähän mennessä ainoan kerran taloja päästiin ihailemaan kesällä 2019, kunnes koronapandemia sulki ovet niin tapahtumilta kuin tavallisilta kyläilyiltäkin.

Lue lisää: Nokian ensimmäisen Vanhat talot -tapahtuman kohteisiin tehtiin yli 7 000 vierailua: Suosituin oli Knuutilan kartano

Nokian kaupunki tiedottaa, että haku tapahtumakohteiksi on nyt käynnissä. Mukaan ovat tervetulleita nokialaiset talot, tilat ja myös julkiset kohteet eri vuosikymmeniltä. Talonpoikaiskohteiden lisäksi nuoremmatkin, oman aikansa rakentamisesta omalla tyylillään kertovat rakennukset pihoineen voivat tarjota monipuolista nähtävää historiasta, vanhan korjaamisesta, asumisesta tai puutarhanhoidosta kiinnostuneille tapahtumavieraille.

Kohteissa voi olla rakennukseen tutustumisen lisäksi oheisohjelmaa, kuten pop up-kahviloita, pihakirppareita, taidenäyttelyitä tai muuta tapahtuman teemaan sopivaa ohjelmaa.

Myös kulttuurihistoriallisesti kiinnostavissa rakennuksissa toimivat kahvilat ja ravintolat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan tutustumiskohteiksi ja tarjoamaan tapahtumayleisölle tarvittavia ruokapalveluita.

Nokian kaupunki julkaisee huhtikuussa kaikki tutustumiskohteet sekä päivän tarkemman ohjelman.

Nokian Vanhat talot

Näin ilmoittaudut

Ilmoittautua tulee 9. huhtikuuta mennessä.

Kohteen voi ilmoittaa ottamalla yhteyttä Nokian kaupungin kulttuuripalveluihin numeroon 040 7799 009 tai sähköpostitse osoitteeseen kulttuuri@nokiankaupunki.fi.

Ilmoittautua voi myös verkkolomakkeen kautta klikkaamalla tästä.

Tapahtumaan osallistujan ohjeen löydät klikkaamalla tästä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos