Esiintymistä lähes pyörtymiseen asti jännittävä laulaja-lauluntekijä Marjo Eriksson sanoo saaneensa The Voice of Finlandista valtavasti rohkeutta. ”Nyt on ollut sellainen tunne, että selviän ihan kaikesta. Ja vaikka jännittää, sen voi kääntää voitoksi”, hän toteaa.

Kun TVOF:n tähtivalmentajien tuolit kääntyivät, Marjo Eriksson pelästyi eikä itkukaan ollut kaukana – ”Ajattelin, että nyt ne kääntyvät takaisin”

Nokialla nuoriso-ohjaajana työskentelevä Marjo Eriksson halusi teininä olla ystävänsä kanssa uusi Nylon Beat. Ihan niin ei käynyt, sillä oma paikka löytyi usvaista katupoppia soittavasta Sumua-duosta. Vähän aikaa sitten Eriksson lauloi tiensä jatkoon televisiossa.


24.2. 12:23

The Voice of Finlandin uuden kauden kahdeksannessa Ääni ratkaisee -jaksossa nähtiin, kuinka Nokialla nuoriso-ohjaajana työskentelevä Marjo Eriksson lauloi tiensä jatkoon.

PMMP:n kappaleella Poika kahden tähtivalmentajan tuolit kääntäneen Erikssonin kasvoilla on jakson televisioesityksen jälkeen hersyvä hymy. Sehän menikin ihan hyvin, hän sanoo, eikä jännitys näkynyt ulospäin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos