Etsitkö työpaikkaa tai kesätyöpaikkaa? Nokialla järjestetään työpaikkatori, jossa voi tavata kasvotusten lähes 20 yritystä kerralla

Kättä päälle! Nokialla järjestetään työpaikkatori, josta voi löytää itselleen työpaikan loppuiäksi tai vaikka vain yhdeksi kesäksi.

10.2. 9:00

Nokian kaupunki ja Tampereen seudun ammattiopisto Tredu järjestävät Työpaikkatori-rekrytointitapahtuman keskiviikkona 22. helmikuuta klo 10–13 Silta-kampuksen tiloissa, osoitteessa Kankaantaankatu 4. Tapahtuman juontaa tiimityön asiantuntija Marianne Murto.

Työpaikkatorilla kohtaavat työnhakijat, kesätyönhakijat, työnantajat sekä rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritykset. Tarjolla on monipuolisesti koko- ja osa-aikaisia työpaikkoja sekä työpaikkoja kesäksi 2023.

Katso tapahtuman ohjelma alta:

Klo 10–11 info yrityksille työvoiman hankkimisesta, aiheesta alustavat Nokian kaupungin työllisyyspalvelut, Tredu, Konepajakoulu ja Kiipulan ammattiopisto. Info on avoin kaikille eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Info pidetään Silta-kampuksen 2. kerroksessa, sali Merkurius 2.

Klo 11–13 työpaikkatori avoinna. Työpaikkatorilla tutustut yritysten ja yhteistyötahojen ständeihin ja työmahdollisuuksiin. Työpaikkatori on Silta-kampuksen aulassa, 1. kerroksessa.

Klo 12–13 CV-työpaja työnhakijoille. Nokian kaupungin työllisyyspalvelut auttavat CV:n laatimisessa. CV-työpaja on Silta-kampuksen 2. kerroksen aulassa.

Klo 12–13 bisneskisan videotyöpaja. NY-lähettiläät antavat neuvoja ja auttavat videon kuvaamisessa. Nuoret yrittäjät kertovat myös oman yrittäjätarinansa ja auttavat yritysidean kehittämisessä bisneskisaa varten. Videotyöpaja järjestetään Silta-kampuksen 2. kerroksessa, sali Merkurius 2.

Mitä?

Mukana työpaikkatorilla muun muassa:

AGCO Power Oy

247 Hämeen Turvapalvelu Oy

JEP Henkilöstöratkaisut Oy

Matrocks Oy

MV-Jäähdytys

Nokian Bisneskisa

Nokian kaupunki

Nokian Väliasema ry

Pirkanmaan TE-toimisto

RekryDiili Oy

Saarioinen Oy

Sandvik

Sofiakylä

Seran Puhtautta ja Palvelua Oy

Staffy Oy

Tredu

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos