Pepper-ravintolat keränneet jo lähes 36 000 euroa paikallisten urheiluseurojen varainhankintaan – Ruokailijoita yhteensä yli 5 000

Nokian Pepperin ensimmäisen sponsoriaamiaisen järjestäjänä toimi Nokian Palloseura.

Sponsoriaamiaisten järjestäminen alkoi Pepper-ravintoloissa jo vuonna 2018. Tässä kuvassa ei kuitenkaan valmisteta aamiaista, vaan iberico-possua.

7.2. 12:00

Vuonna 2018 Pepper-ravintolat Nokialla, Kangasalla ja Ylöjärvellä aloittivat uudenlaisen yhteistyön paikallisten urheiluseurojen ja yhdistysten kanssa sponsoriaamiaisen muodossa. Nokian Pepperin ensimmäisen sponsoriaamiaisen järjestäjänä toimi Nokian Palloseura.

Pepper-ravintolat tiedottaa, että nyt viisi vuotta myöhemmin sponsoriaamiaisilla on kerätty varoja paikallisille urheiluseuroille, koululuokille ja yhdistyksille yhteensä 35 850,50 euroa. Asiakkaita aamiaisilla on käynyt 5 072.

Pepperin ravintolapäällikkö Tiina Hakanpää.

Sponsoriaamiainen on tiedotteen mukaan seuroille, koululuokille ja yhdistyksille tarkoitettu keino ansaita varoja toiminnalleen. Ravintola kattaa omakustannehinnalla pöytään aamiaisen ja seuran oma talkooväki hoitaa lippujen myynnin. Seura saa noin puolet jokaisen myymänsä lipun hinnasta, tyypillisesti muutamasta sadasta yli tuhanteen euroon.

”Perheen ja lähipiirin kesken syötävä aamiainen yhdistää yhdessäolon ja varainkeruun. Ravintola-aamiainen poikkeaa hiukan myyntituotteena esimerkiksi kekseistä ja joulukalentereista, joita moni seura ja koululuokka myy”, Nokian Pepperin ravintolapäällikkö Tiina Hakanpää kertoo tiedotteessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos