Nokian kaupunki järjestää kilpailun uuden hyvinvointikeskuksen nimestä

Nimessä tulee olla liite ”sosiaali- ja terveysasema”.

Nokian uusi hyvinvointikeskus on rakenteilla. Kuva otettu lokakuussa 2022.

27.1. 13:26

Nokian kaupunki järjestää nimikilpailun, jolla etsitään nimeä uudelle hyvinvointikeskukselle, tulevalle sosiaali- ja terveysasemalle.

Kaupunki kertoo tiedotteessaan, että Nokian hyvinvointikeskuksen rakennustyöt edistyvät, ja kiinteistö on tarkoitus ottaa asiakaskäyttöön syksyllä 2023. Nimikilpailussa etsitään nimeä tälle useita kaupunkilaisille suunnattuja sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja kattonsa alle kokoavalle keskukselle.

Kiinteistö vuokrataan sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottamista varten Pirkanmaan hyvinvointialueelle. Hyvinvointialueen linjauksen mukaisesti nimessä tulee olla, edessä tai perässä, liite ”sosiaali- ja terveysasema”. Muita ehtoja nimikilpailussa ei ole.

Nimikilpailu on auki Nokian kaupungin kotisivuilla ja perusteltuja ehdotuksia voi jättää 27. tammikuuta – 8. helmikuuta.

Voittajaehdotus palkitaan Pirkan opiston 50 euron lahjakortilla (lahjakorttia ei voi käyttää taiteen perusopetuksen lukuvuosimaksuihin). Lisäksi kaikkien osallistuneiden arvotaan kesken kolme Nokian kaupungin tuotekassia.

Nimikilpailun voittajasta päättää Hyvinvointikeskuksen ohjausryhmä.

Kilpailuun pääsee osallistumaan tästä linkistä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos