Haku taidetila Raamiin on käynnissä – nyt haetaan näyttelytilaa ensi vuodeksi

Kävijöitä pääsymaksuttomassa Raamissa on ollut vuosittain 7 500–10 500.

Suvi Malekin näyttely ”Päättymätön vaellus" oli esillä Raamissa joulukuussa.

30.1. 19:15

Hakuaika kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa sijaitsevaan taidetila Raamiin on käynnissä ja jatkuu maaliskuun loppuun asti. Nyt haetaan näyttelytilaa ensi vuodeksi.

Tilaa vaihtuvien näyttelyiden Raamissa on 113 neliötä. Kävijöitä pääsymaksuttomassa Raamissa on ollut vuosittain 7 500–10 500.

Näyttelykalenteri koostetaan hakemusten perusteella. Etusijalla ovat taiteen eri alojen ammattilaiset ja ammatillisesti tuotetut kulttuurihistorialliset näyttelyt. Tilasta ei peritä vuokraa, ja Kuvasto ry:n jäsenille maksetaan pääsymaksuttoman näyttelyn mukaiset näyttelykorvaukset.

Vuosittain Raamissa on noin seitsemän näyttelyä, joista kesäkauden näyttely on ajallisesti pidempi. Taidetilojen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Virran työpajatilat ja Hiomo-sali lisäävät vaihtoehtoja järjestää tapahtumia ja toimintaa näyttelyiden yhteyteen. Raamin näyttelyohjelmaa koordinoi Nokian kaupungin kulttuuripalvelut.

Näyttelyaikaa haetaan sähköisellä lomakkeella, joka löytyy kaupungin verkkosivuilta Tilavaraukset-kohdan alta. Hakulomake on avoinna koko vuoden, haku koskien vuotta 2024 päättyy 31.3.2023 kello 12.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos