SLL Nokia järjestää keskusteluillan metsistä – Tilaisuus järjestetään Nokia-salissa

SLL Nokian keskusteluillassa puhutaan metsistä ja avohakkuiden vaihtoehdoista.

21.1. 15:00 | Päivitetty 24.1. 8:36

Nokialla päästään tiistaina 24. päivä keskustelemaan metsistä, kun Suomen luonnonsuojeluliiton Nokian yhdistys järjestää Elävän metsän illan.

Aiheesta tulevat puhumaan metsätalouden ajattelija ja emeritusprofessori Erkki Lähde sekä Metsän jatkuva kasvatus ry:n puheenjohtaja Sampo Manninen. Yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Lähde on metsänhoidon emeritusprofessori , joka on tunnettu jatkuvan kasvatuksen puolestapuhujana. Manninen on puolestaan tullut tunnetuksi viestintäyrittäjänä, joka on omissa metsissään siirtynyt jatkuvaan kasvatukseen jo useita vuosia sitten.

Illan aikana käsitellään muun muassa seuraavia kysymyksiä: Mistä metsäluonnon monimuotoisuus koostuu ja kuinka metsälajiston vuorovaikutus toimii? Mitä kaikkea metsät meille merkitsevät? Mitä kestävämpiä vaihtoehtoja on avohakkuille?

Ohjelmassa on myös musiikkia. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. SLL Nokia näyttää keskustelun suorana verkkosivuillaan osoitteessa sll.fi/nokia.

Elävän metsän ilta tiistaina 24. tammikuuta kello 18 Nokia-sali, osoitteeseen Kylmänojankatu 3 (vanhan lukion auditorio).

Muutos aikatauluissa: SLL Nokia tiedotti 23. tammikuuta, että paikaksi on vaihtunut Nokia-sali. Tilaisuutta ei siis järjestetä Silta-kampuksella.

Erkki Lähde on tunnettu metsätalouden ajattelija.

Sampo Manninen tunnetaan Metsän jatkuva kasvatus ry:n puheenjohtajana.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos