Hinttalan tunnelmallinen joulu lähestyy – Hae mukaan, jos haluat myyntinäyttelyihin aitassa

Hinttalan kotiseutumuseo kahviloineen on joulukuussa suosittu kohde. Aitoissa myydään muun muassa käsitöitä, ja kahvilassa voi poiketa herkuttelemaan.

7.11. 5:30

Hinttalan joulun näyttelyaittojen haku avautuu marraskuun 11. päivä, tiedottaa Nokian kaupunki.

Hinttalan joulua vietetään jälleen joulukuisina viikonloppuina. Kahvila on auki ja aitoista voi käydä ostamassa lahjoja pukinkonttiin.

Kahvila ja näyttelyaitat ovat avoinna 26.11.–18.12. lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11–18.

Kaupunki tiedottaa, että näyttelyaitat ovat varattavissa verkossa olevan hakulomakkeen kautta käsitöiden ja taiteen myyntiä tai myyntinäyttelyä varten halutuksi päiväksi. Haku on avoin yhdistyksille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Myytävien tuotteiden tai näyttelyesineiden tulee sopia jouluiseen kotiseutumuseoympäristöön.

Hakulomake aukeaa perjantaina 11. marraskuuta kello 9.

Ensimmäisenä aitan ja ajankohdan varannut saa paikan. Hakulomakkeella valitaan halutusta aitasta ajankohdat. Hakulomakkeesta näkyy, jos jonkin aitan päivä on jo varattu.

Näyttelyaitan varannut sitoutuu valvomaan töitään aitassa ja pitämään oman myyntinäyttelynsä avoinna kello 11–18 välisen ajan. Varaukset ovat sitovia. Sairastapauksissa tai muussa äkillisessä estymisessä täytyy ottaa yhteyttä vapaa-aikapalveluiden toimistoon.

Hinttalan joulu on ollut perinteisesti suosittu, ja kävijöitä on voinut olla viikonloppuisin jopa satoja.

Luitko jo nämä?

Mainos