Vuoden yksinyrittäjä pyörittää yhden naisen painotaloa ja on vahvimmillaan muutosten keskellä – ”Päässäni raksuttaa koko ajan niin paljon uusia ideoita, että tarvitsisin kiristyssiteen”

Mervi Pelander on Nokian vuoden 2022 yksinyrittäjä. Sale-Setin painotaloa luotsaava Pelander sanoo pärjänneensä isojen firmojen joukossa ennakkoluulottomalla ja iloisella asenteellaan. Eikä siitäkään haittaa ole ollut, että sattuu pitämään työtään.

Paino- ja printtituotteita valmistavan Sale-Set oy:n yrittäjä Mervi Pelander valittiin Vuoden yksinyrittäjäksi Nokialla. Kontiolahdelta kotoisin oleva nykyinen nokialainen nauraa vahvan murteensa olevan oiva jäänmurtaja niin töissä kuin siviilissäkin. ”Muut huomaavat, että ihminenhän se minäkin vain olen”, hän sanoo.

8.10. 19:00

Matalalla laahustavat harmaat pilvet vihmovat pahinta syksyn antiaan, mutta vain kivenheiton päässä Nokian keskustasta vastaan tulee aurinkoinen hymy. Mervi Pelander on saapunut työmaalleen tyypilliseen tapaansa anivarhain, ja mitä erilaisemmat tulostimet jyskyttävät jo päivän tehtäviään.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos