Perinteet kunniaan: Abit telttailivat lukion pihassa viimeisen yön ennen lukuvuoden alkua – ”Ethän ihmettele, luvataan olla nätisti!”

Aida Akbulut (oik.) nappasi tiistai-iltana kuvan Silta-kampuksella telttailevista Nokian lukion abeista.

10.8.2022 12:43

Nokian lukion lukuvuosi käynnistyi upouudella Silta-kampuksella keskiviikkona 10. elokuuta.

Osa uusista abiturienteista halusi kunnioittaa abien perinnettä ja he saapuivatkin telttoineen kampuksen pihamaalle jo tiistaina.

Teltat ja eväät siistissä rivissä tiistaina illansuussa.

Telttailun tarkoituksena on juhlia kesän päättymistä ja uuden lukuvuoden alkua. Ja voihan telttailun huumorimielessä ajatella niinkin, että koulun pihalla yöpyvät eivät kovinkaan todennäköisesti ainakaan myöhästy koulusta ensimmäisenä päivänä.

Näin asian ilmaisi, hymiöiden säestämänä toki, myös Aida Akbulut, joka antoi sosiaalisessa mediassa jakamansa kuvan myös Nokian Uutisten käyttöön.

”Me ollaan Nokian lukion abeja ja toteutetaan abiperinnettä. Telttaillaan siis uuden Silta-kampuksen pihassa, jotta ei vaan myöhästytä, kun huomenna koulu alkaa! Ethän siis ihmettele, kun me täällä majaillaan, luvataan olla nätisti”, Akbulut kirjoitti tiistaina kuvan yhteydessä.

Nokian Uutiset pyörähti jututtamassa abeja vuonna 2018, jolloin perinne oli herätetty muutaman vuoden tauon jälkeen henkiin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos