Tredun koulutuspäällikön sisällä asuu vauhtisieluinen rumpuseppä – ”Muusikkokollegat hehkuttavat, että onpa siistit pannut”

Jokaisella puulajilla on oma äänensä. Nuorena alkanut rakkaus rumpuihin on tehnyt nokialaisesta Marko Seppä-Murrosta paitsi muusikon, mutta myös rumpusepän. ”Muusikon työn rinnalla olen aina tehnyt myös päivätöitä”, kertoo Tredun koulutuspäällikkönä työskentelevä Seppä-Murto.

52-vuotias Marko Seppä-Murto katsoo taakseen kiitollisena: muusikkona vietetyt vuodet ja tehdyt virheetkin ovat kasvattaneet, tehneet Seppä-Murrosta vahvan. Hän jätti myös alkoholin neljä vuotta sitten. ”Olin nuorena aika huonolla itsetunnolla varustettu henkilö ja kärsin paniikkihäiriöistä. Niitä yritti tasoittaa ja häätää alkoholilla, mutta kävikin päinvastoin ja alkoholista tuli ongelma.”

10.8.2022 8:24

12-vuotias Marko Seppä-Murto seuraa isoveljensä puuhia haltioituneena, mutta kateellisena. Eletään 1980-lukua ja kolme vuotta vanhempi isoveli on löytänyt teddy-musiikin, Stray Catsin ja vintiltä vaarin vanhat nahkakalvoiset rummut.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos