Elektronisen urheilun organisaation RoundsGG:n joukkue Helsingin Assemblyillä. Joukkueen lajina on Counter-Strike: Global Offensive, eli CS:GO. Valmentaja Toni "FrisKy" Nikka seuraa joukkueen otteita.

E-urheilu avasi viisikymppiselle nokialais­pariskunnalle ikkunan pelimaailmaan – Nyt he ymmärtävät, miksi se on nuorille niin tärkeä

E-urheilun hyviä puolia ei vielä tunneta eikä arvosteta, vaikka se kehittää monia nykypäivänä tarvittavia taitoja, sanovat Nokialle e-urheiluorganisaation perustaneet Johanna Hulkko ja Jussi Kallioniemi.


14.7. 5:30 | Päivitetty 15.7. 8:33

Miten saada yhteys nuoreen, joka kotiin tultuaan sulkeutuu huoneensa, lyö luurit korvilleen, avaa tietokoneen ja katoaa tuntikausiksi omaan pelimaailmaansa?

Se voi tuntua ärsyttävältä, mutta hermostumisesta ei ole mitään apua. Eikä nettipiuhaakaan voi enää vetää seinästä, kun yhteys löytyy jokaisen puhelimesta, Johanna Hulkko naurahtaa. Hän on tehnyt lukuisia kertoja sen virheen, että on mennyt keskeyttämään omien poikiensa pelit juuri sillä tärkeimmällä hetkellä. Sellaisella, joita tiimipelissä voi olla jokainen hetki.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos