Anni Leivo jätti 15 vuoden jälkeen työnsä rengastehtaassa ja perusti koirahoitolan Nokialle – Nyt takana on kaikkien aikojen tuotteliain kesä: ”Ei ole tällaista kesää vielä ollutkaan”

Tottijärveläinen Karvahaalarin koirahoitola on pieni ja luonnonläheinen paikka lemmikille. Koirahoitolapaikat ovat Nokialla nyt haluttuja.

Anni Leivo ryhtyi vuonna 2017 täysipäiväiseksi yrittäjäksi, jonka hoitola keskittyy kaikenkarvaisten koirien hoitoon. Lisäksi Leivo pitää kenneliä. Sekä hoitola että kennel ovat nimeltään Karvahaalari.

13.7. 5:30 | Päivitetty 13.7. 12:48

Auton ikkunasta aukeava maisema on sanalla sanoen upea. Silmänkantamattomiin ulottuva rypsi on niin käsittämättömän keltaista, että silmiä melkein kirveltää. Jos ohitse lipuu pelto, jossa kasvaa rypsin sijaan viljaa, heiluu sen pinta tuulen mukana kuin läheisen Tottijärven aallokko. Hiekkatien pintaan muodostunut nimismiehenkihara palauttaa ajatukset maan pinnalle. Lintuparvi pöllähtää auton tieltä ilmaan ja siipisulkien keskeltä erottuu rustiikkinen kyltti: Karvahaalarin koirahoitola.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos