Vegepihvikin saa jäädä sisältä meheväksi – Muutamalla niksillä saa kasviksista ja vegetuotteista grillissä paljon enemmän irti
Kauppojen valikoimissa on nykyään runsaasti erilaisia lihankorvikkeita. Ruokabloggaaja ja -kirjailija Elina Innanen kertoo vinkit, joilla lihankorvikkeista saa grillissä maistuvia.
Tänä kesänä kasvisten, makkaroiden ja pihvien lisäksi grillataan myös kasviproteiineista valmistettuja tuotteita. Kasvipohjaisten tuotteiden valikoima on viime aikoina kasvanut vuosi vuodelta.
Kasviproteiineista tehdään muun muassa ”pihvejä”, ”siipiä” ja ”leikkeitä”. Ruokakirjailijaja Chocochili-blogin kirjoittaja Elina Innasen mukaan soija, vehnäproteiini ja herneproteiini ovat yleisimpiä raaka-aineita, joista lihankorvikkeet valmistetaan.