Vegepihvikin saa jäädä sisältä meheväksi – Muutamalla niksillä saa kasviksista ja vege­tuotteista grillissä paljon enemmän irti

Kauppojen valikoimissa on nykyään runsaasti erilaisia lihankorvikkeita. Ruokabloggaaja ja -kirjailija Elina Innanen kertoo vinkit, joilla lihankorvikkeista saa grillissä maistuvia.

Grillissä paistuvat sekä kasvikset että lihankorvikkeet.

9.7. 9:00

Tänä kesänä kasvisten, makkaroiden ja pihvien lisäksi grillataan myös kasviproteiineista valmistettuja tuotteita. Kasvipohjaisten tuotteiden valikoima on viime aikoina kasvanut vuosi vuodelta.

Kasviproteiineista tehdään muun muassa ”pihvejä”, ”siipiä” ja ”leikkeitä”. Ruokakirjailija ja Chocochili-blogin kirjoittaja Elina Innasen mukaan soija, vehnäproteiini ja herneproteiini ovat yleisimpiä raaka-aineita, joista lihankorvikkeet valmistetaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos