Poniajelua, musiikkia, tankotanssia, Miss Nokian kruunaus ja paljon muuta – Viikonloppu on täynnä ennennäkemätöntä messuhulinaa

Neljän vuoden odotus palkitaan tulevana viikonloppuna korkojen kera, kun Messut Nokialla -tapahtuma levittäytyy Nokian jäähallille ja sen pihamaalle suurempana kuin koskaan.

Nokian yrittäjät ry:n yhdistyspäällikkö Liisa Veittikoski toimii Messut Nokialla -tapahtuman messukoordinaattorina ja yhdistyksen puheenjohtaja Päivi Koskinen messupäällikkönä. Kaksikon mukaan messujen järjestäminen on ollut kiireistä aikaa, mutta sitäkin antoisampaa.

19.5. 5:00

Lähes 200 näytteilleasettajaa, kaksi messuhallia sekä ulkoalue torilavoineen ja ravintolamaailmoineen takaavat sen, että Messut Nokialla -tapahtumassa riittää tekemistä ja näkemistä koko perheelle.

Nokian yrittäjät ry:n hallituksen puheenjohtaja ja messupäällikkö Päivi Koskinen vastaa puhelimeen melkoisen tohinan keskeltä. Messutyöryhmää, johon kuuluu peräti 21 yrittäjäyhdistyksen jäsentä, on viety juoksujalkaa viime kuukaudet, ja lauantaiaamuun mennessä vauhti vain kiihtyy. Mutta kaikki työ on tämän arvoista, Koskinen sanoo, onhan messuja odotettu jo kuin kuuta nousevaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos