Nokialaisten koululaisten vauhdikkaasta road moviesta tulikin yksi koskettavimmista elokuvateatteri Niagarassa nähtävistä lyhytelokuvista – ”Jotkut voi pelätä, että menee maine, jos tekee jotain tällaista”

Harjuniityn koulun oppilaiden käsikirjoittamasta elokuvasta tuli elokuvatyöpajaa vetävän Jari Forsmanin mielestä yksi koskettavimmista lyhytelokuvista, mitä työpajoissa on koskaan tehty.

Harjuniityn koulun oppilaat Jere Poutiainen, Eino Järventausta ja Niklas Heinola kuvaamassa työnimellä Haaveita kulkevaa lyhytelokuvaansa. Kuvasta puuttuu työryhmässä mukana oleva Joose Pentti. Elokuvan ensi-ilta on 31. toukokuuta kello 12 elokuvateatteri Niagarassa Tampereella.

21.5. 6:00

Elokuva on parhaimmillaan kuin elämää. Ihmeellistä, aitoa, tunteiden tunnustelemista, uusille ulottuvuuksille antautumista. Joskus se vaatii uskomattoman paljon työtä näyttääkseen siltä, kuin lopputulos olisi syntynyt itsestään.

Sellaisen Harjuniityn koulun oppilaat Niklas Heinola, Eino Järventausta, Jere Poutiainen ja Joose Pentti ovat onnistuneet tekemään, kehuvat elokuvatyöpajaa vetäneet Jari Forsman ja Tapio Salomäki.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos