Kun Kasperi Saarenmaa varttui Nokian Myllyhaassa, juuri äiti innosti pojan leipomaan – Nyt televisiosta tuttu leivontatähti jakaa äitienpäiväkakun reseptinsä ja kiitoksen omalle äidilleen

Nokialla syntynyt ja Myllyhaassa varttunut Kasperi Saarenmaa arvostaa omaan äitiään todella paljon. Tämä on innostanut pojan leipomaan ja kokkaamaan. ”Olen saanut niin hyvän kasvatuksen, että selviän tilanteesta kuin tilanteesta”, Saarenmaa sanoo.

Nokian Myllyhaassa varttunut Kasperi Saarenmaa laati Nokian Uutisten pyynnöstä reseptin äitienpäivää varten. Toiveena oli, että leipomus onnistuisi myös perheen lapsilta tai nuorilta.

5.5. 6:00 | Päivitetty 5.5. 16:00

Tämän vuoden äitienpäiväkakun resepti tulee Kasperi Saarenmaalta, joka osallistui tuoreimpaan Koko Suomi leipoo -ohjelmaan. Saarenmaa laati reseptin Nokian Uutisten pyynnöstä.

Voittoa leipurikisasta nuorelle miehelle ei tullut, mutta hurjasti kokemusta ja lisää innostusta. Nykyään Tampereella asuva Saarenmaa on varttunut Nokialla kaurantuoksuisessa Myllyhaassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos