Myllyhaan koulun 2A-luokan jekkumestarit muistelivat tekemiään aprillipiloja ja naureskelivat heille tehtyjä kommelluksia: Laura Petäjäniemi (vas), Amanda Mäntylä, Enni Kivelä, Linnea Tiinus, Stella Ylisarkki, Tuure Saatsi, Niilo Juhola, Joel Nurmikolu ja Maisa Määttä.

Hammastahnalla täytettyjä Oreo-keksejä ja hukassa oleva nuottiavain – nokialaiskoulun oppilaat paljastavat parhaat aprillipilat, ota tästä talteen huippuvinkit!

Maistuisiko Tuure Saatsin tarjoilema vähän normaalia erikoisempi aamumehu? Vai onko käynyt kuin Joel Nurmikolulle ja päähän on tippunut oven päällä oleva jäävesiämpäri? Nokian Myllyhaan alakoulussa on kokonainen luokka täynnä jekkuilijoita!


”Kun tulette pääovesta sisään, kävelkää kohti ruokalaa. Kääntykää sieltä ensin oikealle ja sitten käytävän päähän. Sieltä yläkertaan ja kolmas ovi oikealla. Sieltä meidät löytää, kuulette kyllä.”

Saan Nokian Myllyhaan alakoulun 2A-luokan opettaja Jenni Olkinuoralta tekstiviestillä saapumisohjeet. Koulun opaskartta kuitenkin näyttää, että 1.–2.-luokkien tilat olisivat alakerrassa. Erikoista!

Luitko jo nämä?

Mainos