Sarkolassa pantiin kädet saveen ja yhdistys pystyyn päivähoitopalvelun säilyttämiseksi – Toiminta halutaan käyntiin elokuussa: ”Kertaalleen menetetyn palvelun takaisin saaminen voi olla vaikeaa”

Sarkolan ainoa perhepäiväkoti lopettaa toimintansa kesällä. Päivähoitopalvelun säilyttäminen on kyläläisille niin tärkeää, että muutama perhe on nyt perustanut yhdistyksen päiväkotitoimintaa jatkamaan.

Sarkolan Ilo -yhdistyksen puheenjohtaja Tuomas Liinamaa toivoo, että perhepäivähoito saataisiin ensi syksynä jatkumaan tutuissa tiloissa Vahalahden koulun vieressä. Tiloissa nyt toimiva perhepäiväkoti lopettaa toimintansa kesällä.

14.3. 5:30

Sarkolassa on otettu tosissaan päivähoitopalveluiden säilyttäminen omalla kylällä. Sarkolan ainoa perhepäiväkoti Tuulenpolku on lopettamassa toimintansa tulevana kesänä, mutta päivähoitoa aiotaan jatkaa yhdistysvoimin.

Sarkolan Ilo -yhdistyksen perustamiskokous järjestettiin helmikuun lopulla, ja vielä tämän kevättalven aikana on tarkoitus saada asiat lyötyä lukkoon niin, että perhepäivähoito saataisiin uudelleen pyörimään elokuun alusta alkaen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos