20 vuotta sitten lontoolaiselle siivoojalle tapahtui karmea virhe, josta siurolainen Sami Taustila voi hyötyä nyt sata tuhatta euroa – Näin upeat Beatles-kuvat päätyivät hänen hyppysiinsä - Elämänmeno - Nokian Uutiset

Siurolaisella huutokauppameklarilla, Huutokauppahuone Aleksia pyörittävällä Sami Taustilalla on käsissään ainutlaatuinen toimeksianto. Kahden vuoden työn jälkeen hän pääsee viimein huutokauppaamaan länsilontoolaiselta roskalavalta vuonna 2001 löytyneitä The Beatles -yhtyeen diakuvia.

20 vuotta sitten lontoolaiselle siivoojalle tapahtui karmea virhe, josta siurolainen Sami Taustila voi hyötyä nyt sata tuhatta euroa – Näin upeat Beatles-kuvat päätyivät hänen hyppysiinsä

Sami Taustila sai muutaman mutkan kautta myytäväkseen The Beatles -yhtyeestä otettuja diakuvia, jotka on mitä ilmeisimmin pelastettu roskalavalta Länsi-Lontoosta. Nyt kahden vuoden työ huipentuu, kun kuvat viimein huutokaupataan.


15.1. 5:30

Hillittyjä ilmeitä ja vielä hillitympiä vaatevalintoja, pian jo kirkkaita värejä ja vielä kirkkaampia hymyjä. Syvälle kairautuvia katseita, ihan tavallisen näköisiä poikia, kasvamassa vuosi vuodelta viiksekkäiksi pitkätukiksi.

Yhdessä otoksessa, lähes kuuden vuosikymmenen takaa, maailman kuumimmat kundit laskeutuvat lentokoneesta kentälle, ja vaikkei sitä ole kuvaan ikuistettu, on etualalle helppo kuvitella lauma kirkuvia ja pyörtyileviä faneja.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos