Perunaa ja porkkanaa sekä kinkkua ja kalaa – Valmista perinteiset joulunherkut kotimaisista raaka-aineista - Elämänmeno - Nokian Uutiset

Perunaa ja porkkanaa sekä kinkkua ja kalaa – Valmista perinteiset joulunherkut kotimaisista raaka-aineista

Pukinkonttiin kannattaa valita kotimainen lahja.

Suomalaisen ruokapöydän kunkku on perinteinen kotimainen kinkku, jota aikoo syödä kolme neljästä joulunviettäjästä

23.12.2021 8:00

Supisuomalainen joulu on runsauden sarvi herkkusuille. Joulupöydän voi koota oman maun mukaan perinteitä kunnioittaen tai uusia ja jännittäviä makuja kokeillen.

Kotimaiset raaka-aineet taipuvat moneen. Suomen pelloilla, puutarhoissa, eläinsuojissa ja metsissä kasvaa ainutlaatuisia makuja, joista voi valmistaa huippulaadukasta ja turvallista ruokaa. Suomalaisen ruuan takana on ihminen, jonka työ ja ammattitaito maistuvat lautasella saakka.

Luitko jo nämä?

Mainos