Varo tai voit päätyä Nokialta sketsiksi miljoonan katsojan Putoukseen! – Eräs äidin erikoinen tapa sai nuorukaisen tarttumaan poliittiseen satiiriin - Elämänmeno - Nokian Uutiset

Varo tai voit päätyä Nokialta sketsiksi miljoonan katsojan Putoukseen! – Eräs äidin erikoinen tapa sai nuorukaisen tarttumaan poliittiseen satiiriin

Viihdeohjelma Putous kirjoitetaan kahvilassa Nokialla. Jo nelivuotiaana Frans Åkerberg piti äidilleen omaa puheradiota. Läheiset ovat nyt huokaisseet helpotuksesta, kun nuorukainen saa suunnata sisäisen vitsailun tarpeensa koko Suomen kansalle. ”Kunnallispoliitikot ovat hienoa materiaalia sketseihin.”

Käsikirjoittaja Frans Åkerberg käy usein Nokialla tapaamassa perhettään. Hänellä on myös ollut lapsena Nokialla ”opettajaonni”. On kannustettu ja annettu pitää näytelmätunteja.

2.12.2021 5:30 | Päivitetty 8.12.2021 11:55

Varokaa! Saatatte minä hetkenä hyvänsä joutua materiaaliksi Putous-ohjelman sketsiin. Erityisessä vaaravyöhykkeessä ovat kahviloissa liikkuvat tai Nokian Uutisten palstoilla esiintyvät ihmiset.

Antakaa kun selitän.

Nokialaissyntyinen Frans Åkerberg, 24, on nuoresta iästään huolimatta ponkaissut suoraan televisiotuotantojen ykkösketjuun. Åkerberg työskentelee parhaillaan Suomen katsotuimman kotimaisen viihdeohjelman eli Putouksen pääkäsikirjoittajana.

Luitko jo nämä?

Mainos