Nokialainen Kai Vesa luotsaa frisbeegolfkiekkoihin ja muihin frisbeegolfvälineisiin erikoistunutta Prodiscus-yritystään Tehdassaaressa. Vuonna 2009 perustettu yritys muutti kesäkuussa Upofloorin entisiin tiloihin, ja kaupan ja harjoittelutilan lisäksi Prodiscuksella on nyt omat tuotantotilat ja uusi ruiskupuristin kiekkojen valmistusta varten.

Prodiscus-yrittäjä Kai Vesa hankki oman tuotantokoneen ja tahkoaa nyt frisbeegolfkiekkoja Tehdassaaressa – ”Kiekkojen kysyntä on niin kovaa, että kone saisi pyöriä kellon ympäri”

Frisbeegolfin suosio on kasvanut viimeisten kahden vuoden aikana entistäkin hurjempaa vauhtia. Nokialaisen Prodiscus-frisbeegolfbrändin perustaja Kai Vesa investoi uuteen ruiskupuristimeen ja pyörittää nyt omaa pientä kiekkotehdastaan.


27.12.2021 19:00

Tehdassaaressa, vanhan punatiilisen rakennuksen kellarikerroksessa upouusi ruiskupuristin puskee frisbeegolfkiekkoja ulos 30 kappaleen tuntivauhtia. Kiekkojen kysyntä on nyt niin kovaa, että kone saisi pyöriä kellon ympäri, sanoo Prodiscus-kiekkobrändin takaa löytyvä Kai Vesa.

Luitko jo nämä?

Mainos