Heidi Leppäselle Antin päivän palkinto hyvästä koronarokotetiedottamisesta - Elämänmeno - Nokian Uutiset

Kun koronarokotukset alkoivat Nokialla, Heidi Leppäsestä tuli nopeasti rokotusten pääemäntä – Nyt hän kertoo, millaista työtä rokotusten taustalla tehdään ja mikä on auttanut jaksamaan rankkana vuotena

Nokian Uutiset palkitsee Leppäsen vuosittain jaettavalla Antti-patsaalla hyvästä yhteistyöstä ja nopeasta tiedottamisesta Nokian koronarokotustilanteesta.

Heidi Leppäsen työ Nokian hoitotyön johtajan viransijaisena on liittynyt tänä vuonna erityisesti koronarokotusten järjestämiseen. Antin päivänä 30. marraskuuta Leppänen palkittiin paikallislehdistön Antti-patsaalla tunnustuksena hyvästä työstä ja tiedottamisesta koronarokotustilanteesta. ”Tämä on ollut rankka vuosi, joten huomionosoitus työstä tuntuu mielettömän ihanalta”, Leppänen sanoo.

30.11.2021 19:00

Kuluva vuosi on ollut Heidi Leppäsen työssä kiireinen. Alkuvuodesta hän sai Nokian hoitotyön johtajan viransijaisena vastuulleen koronarokotusten käytännön järjestämisen. Osana Nokian rokotusten pienryhmää hän on myös linjaamassa koronarokotusten etenemistä Nokialla valtakunnallisen ja alueellisen ohjeistuksen mukaisesti.

Luitko jo nämä?

Mainos