Sara Lehto haaveilee jatko-opinnoista kotikulmilla – ”Täällä minulla on koko elämä, perhe ja poikaystävä, sekä jujutsu, se intohimoni, minkä jotkut löytävät opiskelusta” - Elämänmeno - Nokian Uutiset

Sara Lehto haaveilee jatko-opinnoista kotikulmilla – ”Täällä minulla on koko elämä, perhe ja poikaystävä, sekä jujutsu, se intohimoni, minkä jotkut löytävät opiskelusta”

Sara Lehto saa Nokian lukiosta valkolakin päähänsä ja erinomaisen ylioppilastodistuksen käteensä joulukuun alussa. Nyt hän aikoo hengähtää hetken, käydä töissä ja miettiä, mitä haluaisi tulevaisuudeltaan. Terveystieteen tai kulttuurituottajan opinnot kiinnostavat urheilullista ja organisointitaitoista nuorta.

Moninkertainen brasilialaisen jujutsun arvokisamitalisti Sara Lehto ei ole koskaan ajatellut lukiota yhtenä aikakautena, joka päättyy, vaan koulu on koulua. Treeni taas on treeniä, ja molempia tarvitaan sopivasti.


11.11. 15:10

Monella syksyn abiturientilla on takanaan erikoinen vuosi. Nokialla perinteiset penkinpainajaiset jäivät keväällä kokonaan väliin, eikä abiristeilystäkään tullut koronatilanteen vuoksi mitään.

Nokian lukion tuoreella ylioppilaalla Sara Lehdolla on kuitenkin viimeisestä opiskeluvuodesta, ja itse asiassa koko kolmen ja puolen vuoden siivusta, vain hyvää sanottavaa. Hän ei ehkä muutenkaan ole se perinteisin opiskelijatyyppi, vaan valitsi omissa vanhojen tansseissaankin mieluummin juontajan kuin tanssijan roolin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos