Hyvää isänpäivää! Kysyimme Nokialla ihmisiltä, millainen isä heillä on ollut: ”Isä opetti suhtautumaan kaikkiin ihmisiin tasa-arvoisesti” - Elämänmeno - Nokian Uutiset

Hyvää isänpäivää! Kysyimme Nokialla ihmisiltä, millainen isä heillä on ollut: ”Isä opetti suhtautumaan kaikkiin ihmisiin tasa-arvoisesti”

Isänpäivää vietetään sunnuntaina 14. marraskuuta. Kysyimme nokialaisilta, millainen isä heillä on ja mitä terveisiä isälle lähettäisi.

Mervi Varheenmaa kertoo isästään Anterosta: ”Isäni oli vilkas, nopealiikkeinen ja seurallinen ihminen. Hän oli Nokialla varsin laajasti tunnettu. Hän oli Nokian Lasin yrittäjä vuosikymmenet ja monessa mukana. Päällimmäisenä hänestä tulee mieleen, että hän kasvatti meidät lapset suhtautumaan tasa-arvoisesti kaikkiin ihmisiin. Isä myös vietti meidän lasten kanssa työpäivien jälkeen aikaa ja otti aina kaverimme lämpimästi vastaan. Hän olisi varmasti tyytyväinen myös siitä, että sai meidät kasvatettua liikunnan ja urheilun pariin. Isä oli entinen keskimatkojen juoksija, ja liikunta oli aina osa perheen elämää. Se perintö on jatkunut edelleen. Isä kuoli syöpään 1990-luvulla, mutta edelleen muistoissa. Terveisiä hänelle, lämmöllä muistellen ja kaivaten. Onneksi unissa välillä nähdään.”

14.11. 9:00 | Päivitetty 14.11. 9:38

Luitko jo nämä?

Mainos