Nokialaiset opot huomasivat: Työ muuttuu niin nopeasti, että nuoret eivät tiedä edes mitä heidän vanhempansa tekevät – ”Tavoitteet tulevat somekuvista, oikea maailma on toinen” - Elämänmeno - Nokian Uutiset

Nokialaiset opot huomasivat: Työ muuttuu niin nopeasti, että nuoret eivät tiedä edes mitä heidän vanhempansa tekevät – ”Tavoitteet tulevat somekuvista, oikea maailma on toinen”

Joukko nokialaisia ammattikasvattajia osallistui nuorten psyykkinen valmentaja -koulutukseen. Opinnot antoivat välineitä valmentaa nuorta saamaan oivalluksia matkalla hyvään elämään. ”Aletaan suunnitella, etsiä edes jotakin pientä, mikä itsessä on hyvää.”

Opinto-ohjaaja Kati Kettunen, nuorisokoordinaattori Anu Nevalainen, erityisopettaja Sanna Mäntysaari, opinto-ohjaaja Jaana Heikkilä tapasivat vielä koulutuksen päätteeksi Nokian kirjastossa. Oikealla kouluttaja Ria Sadelin.

6.11. 7:00 | Päivitetty 8.11. 10:54

Tulevaisuuden suunnittelu on mennyt hankalaksi. Opinto-ohjaaja jos kuka sen näkee työssään.

”Maailma, jossa nuoret elävät vain on sellainen. Ennen vanhaan oli jo kouluaikana nähty paljon kaikenlaisia töitä, myös vanhempien kautta. Nykyään lapset eivät välttämättä tiedä, mitä vanhemmat tekevät”, sanoo opinto-ohjaaja Kati Kettunen Emäkosken koulusta.

Luitko jo nämä?

Mainos