Soroptimistit palkitsivat parhaat Nokianvirran koulun kirjoittajat – lue Elvin, Ninnin, Inarin, Ramonan ja Mintun voittotekstit kokonaisuudessaan - Elämänmeno - Nokian Uutiset

Soroptimistit palkitsivat parhaat Nokianvirran koulun kirjoittajat – lue Elvin, Ninnin, Inarin, Ramonan ja Mintun voittotekstit kokonaisuudessaan

Soroptimistit viettää 40-vuotisjuhliaan. Siihen liittyy myös Seis kiusaamiselle -projekti, jossa oppilaat kirjoittivat aineita ja keksivät kiusaamiselle vastaisia iskulauseita.

Soroptimistit palkitsivat Nokianvirran koululaisia kirjoituskilpailussa. Elvi Helenius, Ninni Poutiainen, Ramona Kaapu, Inari Tammi ja Minttu Meskanen palkittiin kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa perjantaina järjestetyssä tilaisuudessa.

2.11. 13:00

Jonkun mielestä kiusaamisesta puhuminen saattaa olla kulahtanut aihe, joka jatkuu aina vain vuodesta toiseen. Valitettavasti se vain jatkuu, sillä ilmiö ei ota laantuakseen. Nokianvirran koulun 9.-luokkalainen Elvi Helenius sanoo, että kyllä kiusaamista koulussa välillä näkee.

Luitko jo nämä?

Mainos