Nokialaiskirjailija Anna-Leena Rajamäeltä on ilmestynyt toinen osa Valkea nalle -kirjasarjaan - Elämänmeno - Nokian Uutiset

Valkean nallen seikkailut jatkuvat syysmyrskyn riepottelemassa metsässä – ”Tässä kirjassa olen peilannut omaa matkaani äitiyden kautta”

Nokialaiskirjailija Anna-Leena Rajamäeltä on ilmestynyt toinen osa Valkea nalle -kirjasarjaan. Vaikka kyseessä on lastenkirja, tarina tarjoaa pohdittavaa myös aikuisille.

Anna-Leena Rajamäki kirjoittaa ja kuvittaa Valkea nalle -lastenkirjasarjaa. ”En osaa eritellä kirjoittamista ja kuvittamista, vaan omalla kohdallani ne kulkevat vahvasti käsi kädessä”, Rajamäki sanoo.

26.10. 19:00

Viime tammikuussa julkaistussa Anna-Leena Rajamäen esikoiskirjassa pieni, valkea nalle heräsi talviuniltaan pohjoistuulen kuiskaukseen ja lähti seikkailulle tuulen matkaan.

Kirjasarjan toinen osa, Valkea nalle ja syysmyrsky (Sitruuna, 2021) julkaistiin syyskuun lopussa. Tällä kertaa nalle seikkailee kirjan nimen mukaisesti syksyisen myrskyissä tunnelmissa, mutta tarinan taustalla on jälleen syvällisempiäkin teemoja.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Mainos